De eerste MULTICULTURELE THEATERGROEP in Wageningen gaat van start

Wil je toneelspelen en theater maken? Of wil je dat leren? Vind je dat jouw verhaal ook wel eens gehoord mag worden? Of kruip je liever in de huid van een ander? Of hou je van muziek maken? En wil je dat doen in een groep met mensen vanuit allemaal totaal verschillende achtergronden? Vind je het belangrijk je blik te verruimen?
Bij Stichting Ver-Binding kun je je theatertalent ontdekken en ontwikkelen. Ervaring met toneelspelen is niet nodig. Je zult begeleid worden door een professionele regisseur.

Wanneer en waar?
Vanaf 4 september 2020 repeteren we elke vrijdagavond van 19.15 tot 22.00 uur. THUIS, Stationsstraat 32, 6701 AM Wageningen

Aanmelden en informatie
Ben je geïnteresseerd? Om je aan te melden of als je nog vragen hebt, neem dan contact op met de projectleider, Elena Johannsen: theaterdialoog@ver-binding.org of telefoonnummer 06-48476473

Meedoen?

De kracht van theater
Theater is een krachtige vorm van communicatie. Het brengt je in de belevingswereld van de ander. Hoe verschillend we ook zijn: niets menselijks is ons vreemd. In de ervaringen en emoties van anderen ontdekken we dat we, ondanks de zichtbare verschillen, veel meer overeenkomsten hebben dan we in eerste instantie dachten. Daar ligt de kiem van duurzame verbinding.
Stichting Ver-Binding is opgericht op 25 juli 2019 en heeft als doel om mensen vanuit verschillende culturele en sociale achtergronden dichter bij elkaar brengen. Denk hierbij aan 1ste, 2de en 3de generatie migranten, vluchtelingen met verblijfsstatus, autochtone Nederlanders, studenten en expats. Eén van de initiatieven om dit te bereiken is de MULTICULTURELE THEATERGROEP. Theater geeft de kans om elkaar te ontmoeten en contacten te leggen en daarmee het onderlinge begrip en vertrouwen te vergroten en verbindingen te leggen.

Mede mogelijk gemaakt door: